Internet Presence.

Internet Presence.

Online aanwezigheid voor het MKB

GX1NET is een "internet presence provider" (IPP) voor het MKB. Wij helpen onze klanten bij het verdedigen van hun online positie in de breedste zin van het woord. GX1NET biedt haar diensten geïntegreerd aan. Dit houdt in dat uw organisatie voor een vast bedrag per maand een compleet product ontvangt. De afname gebeurt via een abonnementsvorm. Het voordeel hiervan is dat u als ondernemer nooit tegen onverwachte kosten aanloopt. Er zijn tevens geen hoge startkosten. U kunt iedere maand uw contract met ons opzeggen. Dit gaat in vanaf de eerste maand dat u een abonnement bij ons afneemt. Wij geloven in dit model, omdat het ons in staat stelt om aan lange termijn relaties te werken. Als het goed gaat met u, dan gaat het goed met ons.

Alles-in-1

Voor een bedrag van €50,00 per maand ex. btw, op basis van maandelijkse incasso tot wederopzegging, krijgt u een volledig op maat gemaakte website of webshop inclusief mobiele versie en maatwerk ontwerp (volgens aangedragen huisstijl of in overleg). Buiten deze €50,00 per maand om, betaalt u niets. Ook niet voor het bouwen van de website of webshop. De domeinnaam vragen wij voor u aan of wij verhuizen deze voor u. De aanvraag of verhuizing van uw domeinnaam gaat op onze kosten. We zorgen daarnaast elke dag voor het veilig uitrollen van de updates aan uw systeem. Zo blijft uw webapplicatie altijd werken op de nieuwste apparaten en meest recente browsers.

VOIP diensten

GX1NET kan uw voice infrastructuur hosten en levert tevens virtuele telefoonnummers. Vaste en mobiele abonnementen voor ondernemers, met online telefooncentrale. U kunt zelf een range van opeenvolgende telefoonnummers kiezen of een enkel nummer. Allemaal tegen voordelige prijzen. Als u meer informatie wilt over onze VOIP diensten neem dan contact met ons op.

File Storage

Voor een aantal klanten verzorgen wij hun "file storage" en "mail backup". Wilt u dat wij u bestanden veilig en online houden? Neem dan contact op voor een aanbod op maat. Vermeldt u alstublieft in uw mail om welke hoeveelheden aan data het gaat.